Bilove.nl is een datingsite die zich niet alleen richt op lesbische vrouwen, maar ook op vrouwen die zich sexueel aangetrokken voelen tot andere vrouwen. Daarnaast hebben de vrouwen ook de mogelijkheid om weleens op een date te gaan met een andere vrouw. Op bilove.nl zijn er dus vrouwen die uitsluitend zoeken naar andere vrouwen voor een bisexuele date of spanning. Ben je een van de vrouwen die graag wilt experimenteren met een andere vrouw, dan is deze datingsite speciaal voor jou.


Bilove aanmelden


Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om gratis een account op bilove.nl aan te maken. Dit doe je door het aanmeldformulier in te vullen. Je zal onder andere een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres moeten invullen. Hierna kan je klikken op ‘meld je aan’. Na dit gedaan gedaan te hebben zal er per e-mail een bevestiging naar je gestuurd worden. Indien je de aanmelding hebt bevestigd kun je het profiel vorm geven en meteen op zoek gaan naar een prefecte bi-love match.


Bilove mogelijkheden


Op bilove.nl heb je de mogelijkheid om je gratis aan te melden. Hierdoor maak je gebruik van een gratis lidmaatschap. Met een gratis lidmaatschap krijg je toegang tot de standaardfuncties van de site, namelijk: onbeperkt toegang tot alle profielen, ontvangen van berichten en winks en zoeken in de regio. Verder heb je op bilove.nl ook de mogelijkheid om het gratis lidmaatschap om te zetten in een premium lidmaatschap. Hierdoor kun je gebruik maken van alle functionalteiten van de site, namelijk: chatten, berichten lezen en verzenden, winks versturen, foto’s uploaden en alleen toegankelijk maken voor vrienden, uitgebreid zoeken en profielen toevoegen aan je favorieten, alle openbare foto’s bekijken, prive fotoalbums bekijken als je uitgenodigd bent, onbeperkt alle profielen bekijken, voorrangsbehandeling bij de helpdesk en boven in de zoekresultaten verschijnen.


Bilove kosten


Mensen die interesse hebben in bilove.nl kunnen gratis een account aanmaken op de site. Hierdoor heb je automatisch een gratis lidmaatschap en je kunt dan ook gratis gebruik maken van de gratis mogelijkheden van de site. Daarnaast kun je het gratis lidmaatschap omzetten tot een premium lidmaatschap. Het premium lidmaatschap bestaat uit 4 lidmaatschappen, namelijk: 1 maand, promotie, 3 maanden en 6 maanden. De kosten hiervoor zijn:

·         1 maand          = € 39,95 per maand

·         2 maanden      = € 19,95 per maand (promo)

·         3 maanden      = € 16,65 per maand

·         6 maanden      = € 9,99 per maand

De promotie heeft elke keer een andere duur en prijsstelling.

De betaling kan geschieden via iDeal, creditcard en directe overschrijving.


Artikelen over BiLove

Hoe Dating als Biseksueel Makkelijker is Geworden

Vroeger was biseksualiteit iets dat niet bestond. Mensen waren simpelweg ‘verward’ of ‘zelfzuchtig’. Gelukkig wordt het tegenwoordig steeds meer geaccepteerd en zie je ook dat steeds meer mensen er voor uit durven te komen. Deze toename in biseksualiteit zorgde ervoor dat dat [...]

BiLove Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BiLove.

Bezoek BiLove

Schrijf je eigen review