RegioSexContact

De naam zegt eigenlijk al wat je kunt verwachten. Op RegioSexcontact vind je contacten uit je eigen regio. Dit kan makkelijk en snel waardoor je binnen de kortste keren kunt afspreken. De website is duidelijk en overzichtelijk en simpel om te gebruiken. Het geeft je de mogelijkheid om veel informatie over jezelf te plaatsen. Maar je kunt natuurlijk ook anoniem blijven, indien je dat wil.

Aanmelden


De inschrijving is snel en gratis. Je vult namelijk een aanmeldingsformulier in, met een schermnaam, een email en een wachtwoord. Na de bevestiging ben je helemaal ready om van start te gaan. Na de aanmelding kun je meteen rondkijken op de profielen van vele leden. Dan kijk je uit naar iemand die jouw interesse prikkelt of met wie je op een spannende avond/date mee zou willen beleven. Dan begint het eerste contact, door middel van een chat. Er is een verschil tussen chatten en berichten. Chatten gaat sneller en dan zal je eerder een antwoord ontvangen.

Mogelijkheden


Wanneer je door de verschillende profielen gaat, kun je ook snel de foto’s van de leden te zien. Je kunt in 1 oogopslag zien welke leden het laatst hebben ingelogd en wie allemaal nieuw is. Naast het chatten en het sturen van berichten kun je ook een knipoog sturen, als een vorm van flirt. Wanneer je dit doet dan krijgt het lid een melding dat jij interesse in hem of haar hebt maar je hoeft dan geen bericht te gaan sturen, geen woorden dus. Dit is handig wanneer je niet zo goed bent in het schrijven van berichten. Toch is het aangeraden om zelf een bericht te schrijven en te sturen. Je kunt dan aangeven waarom je deze persoon benaderd en je kunt ook meteen een beetje meer over jezelf gaan vertellen, waardoor je kans op een date significant vergroot.

De site heeft ook een andere mogelijkheid, genaamd: de Fotozapper. Wanneer je deze aanklikt dan zie je de foto’s van leden voorbijkomen en je kunt dan ook meteen aangeven of je deze persoon leuk vindt of niet. Het lijkt een beetje op een namaak versie van Tinder. Wanneer je op de foto klikt, kom je rechtstreeks op het profiel van deze persoon. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de leden en kun je ook snel iemand gaan benaderen. Indien jij een goede foto van jezelf hebt geplaatst, loop je kans dat je ook meldingen krijgt van leden die jouw foto leuk vinden. Ook met deze leden kun je dan snel en makkelijk weer contact gaan leggen, via de melding.

Kosten


Zowel chatten als berichten vereisen credits. Die credits worden in pakketten verkocht. Hoe meer je aanschaft, hoe goedkoper het pakket. Die zien er zo uit:

-          150 Credits - €15,99 / VIP-toegang 15 dagen

-          300 Credits - € 27, 99 / VIP-toegang 30 dagen

-          900 Credits - €59,99 / VIP-toegang 90 dagen

-          Gratis - €0,- / Gratis Lid


RegioSexContact Reviews

Bezoek RegioSexContact

Schrijf een review