Easydate.nl is een internationale datingsite die zich richt op mannen, vrouwen, hetero en homosexuelen. Deze datingsite is inmiddels een van de bekendste datingsites op het gebied van online dating en heeft wereldwijd miljoenen leden. Op easydate.nl kun je van alles vinden zoals een serieuze relatie of gewoon een one night stand. Ook maakt easydate.nl het mogelijk om op verschillende manieren online te daten. Het ligt dus aan jou voor welke manier je zal kiezen. Om in contact te komen met leuke en gezellige mensen van de site, zal je eerst een profiel moeten aanmaken.


Easyflirt aanmelen


Op easyflirt.nl kun je snel en eenvoudig een profiel aanmaken. Hiervoor zijn er helemaal geen kosten aan verbonden. Enige wat je zal doen is een unieke gebruikersnaam, een e-mail adres en een wachtwoord invullen, en de algemene voorwaarden accepteren. Vervolgens zal je per e-mail een bevestiging ontvangen, waarna je de mogelijkheid krijgt om meer informatie te plaatsen op je profiel. Na dit alles gedaan te hebben kun je direct van start gaan met daten of flirten.


Easyflirt mogelijkheden


Als nieuwe lid van easyflirt.nl kun je standaard gebruik maken van een aantal functies die gratis zijn. Zo heb je de mogelijkheid om je profiel verder vorm te geven door meer te vertellen over jezelf, je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie, duizenden profielen bekijken, enzovoort. Naast de functies die gratis zijn, heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de andere functies. Hiervoor zal je wel een betaalde abonnement moeten aanschaffen. De functies die je erbij krijgt zijn: gebruik maken van de easyflirt messenger, chatten met webcam, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie, versturen en ontvangen van uitnodigingen, nagaan als je contacten online zijn, chatten in meerder talen, gebruik maken van de anti-spam filters, enzovoort.


Easyflirt kosten


Op easyflirt is het namelijk zo dat je gratis een profiel kan maken. Hierdoor kun je ook gebruik maken van de gratis functionaliteiten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de site, dan dien je een betaalde lidmaatschap aan te schaffen. Hieronder vindt je de kosten van een lidmaatschap:

·         1 maand          = € 28,90 + 7 dagen gratis lid

·         2 maanden      = € 19,49 + 15 dagen gratis lid

3 maanden      = € 29,99 + 30 dagen gratis lid


Easyflirt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Easyflirt.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review