Seks hebben op je eerste date, kan dat?

Seks hebben op je eerste date, kan dat?

27 september 2019

seks op eerste dateTijdens het daten komt nog altijd deze vraag aan bod: wanneer ga je voor het eerst met je date naar bed? Vroeger was dit wel duidelijk, je deed het niet. Als vrouw liep je het risico voor slet, hoer of makkelijk ding uitgemaakt te worden. Als man kreeg je op je kop dat je geen respect voor vrouwen had. Inmiddels zijn tijden veranderd en is het geen ramp om met na de eerste date seks te hebben, maar wanneer is het gepast om het voor te stellen? Daar gaan we het in dit artikel over hebben.

Meer dan daten, maar seks ook?

Als je op een date gaat doe je dat vrijwel altijd met de intentie om er iets meer uit te laten komen, een relatie, maar ook gewoon seks. Op een bepaald moment weten jullie van elkaar dat je aangetrokken tot elkaar bent en wanneer je dat goed communiceert, is de kans groot dat het op seks uit loopt. Of dat echter ook op de eerste date gebeurt ligt aan meerdere factoren zoals het type date, de sfeer en hoe goed het tussen jullie klikt. Het belangrijkste is in ieder geval dat je op je eigen tempo gaat en daarmee ook het tempo van je mogelijke bedpartner aanhoudt. En met welke intentie date hij/zij?

Voel de stemming aan

Soms merk je het gelijk, dan is het net of de vlammen er van af slaan. Jullie praten alsof jullie elkaar al jaren kennen en jullie lichaamstaal matcht. Op dit moment is het duidelijk dat jullie bij elkaar passen. In dit geval behoort seks op de eerste date tot de mogelijkheden, zonder dat je je hoeft af te vragen of het wel “hoort”. Let wel op, wanneer je voorspelt dat het in plaats van “eerste date seks” een one-night stand gaat worden, neem dan even een stapje terug. Alcohol is een leuke drug, maar teveel kan tot ondoordachte beslissingen leiden die jullie beiden niet willen meemaken. Let daarom op het gedrag van je date en bespreek van te voren expliciet of zij ook in de stemming zijn om seks te hebben. Anders dan dat, veel plezier!

Bezoek Buurmeisjes.be

Reacties

Buurmeisjes is 100% bedrog.
De zogezegde hete dames zijn allemaal fake chathoeren.
Betaald door hun pooier om jullie credits te verslinden.
Doe gewoon, ga naar een bar en pik er een leuke dame op. Veel geluk.

als je met fake figuren te maken hebt en dat is hier het geval hoe kan er spraken zijn van vonken , ze hebben je mailadres en daar die ze mee wat ze willen , ze sturen je aanzoeken door wat allemaal nep is en jij ,jij ,als je der wil op antwoorden moet je betalen per mail , dus blijf hier weg , en besteed je geld aan nuttiger zaken niet hier want dat geld ben je kwijt

Reviews over Buurmeisjes.be

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden