Ondeugend daten

Ondeugend Daten heeft veel mogelijkheden en biedt je echt de mogelijkheid snel een leuke date te vinden. Het heeft wel het karakter van spontane en ondeugende dates.  Maar hoe ondeugend dat is, zal je met de andere persoon moeten bespreken. Toch is het aanbod van leden groot en kun jij ook iemand vinden die goed bij je past. Heel vaak zijn de leden erg meegevend, vooral wanneer ze hetzelfde zoeken als jij.

Aanmelden

Het is belangrijk je eigen profiel zo compleet mogelijk aan te vullen, zodat je meer kans hebt om zelf reacties te krijgen. Alvorens je daarover kunt nadenken, moet je uiteraard een profiel aanmaken waarin je vermeld: waar je naar op zoek bent en welk contact jij hoopt te krijgen. Wanneer je dit goed hebt ingevuld, wek je veel meer interesse bij anderen die hetzelfde zoeken. Zo vergroot de kans dat je ook berichten van deze leden zult krijgen. Het aanmaken is binnen enkele minuten en enkele simpele stappen gedaan. Wacht dus niet langer!

Mogelijkheden

Na de aanmelding kun je van start met het contact. Met de leden op deze site kun je heel makkelijk gaan chatten. Zoek gewoon iemand uit die online is, zodat je een vrij en luchtig gesprek kan beginnen. Dit gaat snel. Mocht je iets persoonlijk sturen, dan krijg je sneller antwoord terug. Kijk dus gauw wie online is, en begin een chat!

De kracht van de website ligt toch wel bij de vele mogelijkheden. Zo heb je een hele handige tool, zoals we die kennen op Tinder, genaamd: Fotozapper. Hier zie je foto’s van leden voorbijkomen en je ziet dan ook meteen wie er leuk is. Ook krijg je zo een goed beeld van de leden die op de site. Bij het profiel zie je veel informatie staan, waardoor je kunt vergelijken als de interesses overeenkomen met elkaar. Hier staat voornamelijk als de persoon op zoek is naar een vaste relatie, een vrije/open relatie, een spannend contact of vriendschap.

Kosten

Zowel chatten als berichten vereisen credits. Die credits worden in pakketten verkocht. Hoe meer je aanschaft, hoe goedkoper het pakket. Die zien er zo uit:

-          150 Credits - €15,99 /VIP-toegang 15 dagen

-          300 Credits - € 27, 99 /VIP-toegang 30 dagen

-          900 Credits - €59,99 /VIP-toegang 90 dagen

-          Gratis - €0,- /Gratis Lid

 


Ondeugend daten Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ondeugend daten.

Bezoek Ondeugend daten

Schrijf je eigen review