Tindl is een datingsite voor singles in Nederland en Belgie. Het is vrij nieuw, en staat bekend als de variant op de welbekende Tinder. De werkwijze is dus hetzelfde: er komen heel wat profielen langs, waarop je een duimpje omhoog of naar beneden kunt geven. Hierna kun je gekoppeld worden aan leden die je ‘omhoog duimpje’ accepteren. Een datingsite op basis van beoordelingen, dus.


Tindl Aanmelden


Het inschrijven op Tindl is gratis. Dit is echter een tijdelijke functie. De site geeft de beste deals voor nieuwkomers. Zo zijn er vaker aanbiedingen waar je de betaalde functies gratis kunt gebruiken. Het aanmeldingsproces is ook erg simpel: klik op ‘aanmelden’ en volg de simpele stappen. Plaats daarna een duidelijke foto van jezelf, en vul je zoek-criteria in. Hierna ga je van start.


Tindl Mogelijkheden


Leden schrijven in een korte tekst iets over hunzelf waardoor je een beter beeld hebt van zo iemand. Zo een tekst helpt je om later een berichtje te versturen.  Er komen alleen profielen langs die in je zoekcriteria zitten. Dat kun je aangeven in je instellingen.

Eerdere beoordelingen kun je ongedaan maken en verdachte profielen kun je melden.  Het gaat heel snel op de site: foto’s zien en mensen beoordelen. Zet daarom een duidelijke profielfoto. Er zijn dagelijks inschrijven van vele nieuwe leden op deze datingsite. Hierdoor zijn er elke dag nieuwe profielen om te beoordelen.


Tindl Kosten


Zoals eerder vermeld heeft deze site ook betaalde functies. Na de gratis aanmelding kun je een pakket kiezen, die betaald is. Hoe langer het pakket, hoe goedkoper het maandelijks bedrag. Hieronder de pakketten:

-          3 maanden:                       € 49,90 p.m.

-          6 maanden:                       € 29,90 p.m.

-          12 maanden:                    € 24,90 p.m.

-          Gratis:                                 € 0,-


Tindl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Tindl.

Bezoek Tindl

Schrijf je eigen review