Dating Tips: Hoe kies je een juiste profielfoto voor een datingsite

Dating Tips: Hoe kies je een juiste profielfoto voor een datingsite

16 april 2019

kies de juiste profielfotoWanneer je uiteindelijk besluit om een stapje te wagen in het online daten, is het kiezen van een goede profielfoto erg belangrijk. De profielfoto is namelijk de allereerste indruk die een persoon zich over je kan vormen. De mens is een erg visueel ingesteld dier en zoals het gezegde zegt: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. 

Maar hoe kies je nu een geschikte profielfoto? Wij hebben alvast enkele top tips op een rijtje gezet. 

Je hoeft geen model te zijn 

Hoewel je zou denken dat mannen en vrouwen enkel en alleen kiezen voor profielfoto’s met een aantrekkelijk persoon, is niets minder waar. Mannen en vrouwen op datingwebsites zijn namelijk vaak op zoek naar een partner. Op die manier zijn karakter en uitstraling namelijk een heel wat belangrijker. 

Wanneer je moeilijkheden hebt met het vergaren van interesse op datingwebsites denk je vaak dat het ligt aan je uiterlijk. Ik ben niet knap/groot/mager/gespierd genoeg om een berichtje te krijgen. Niets is minder waar. Het ligt vaak aan de foto’s zelf. 

Mannen en vrouwen zoeken naar een partner die emotioneel bij hen past.  Wanneer je een foto uitkiest om te tonen op je profiel kies je best een foto die toont wie jij bent. Kies een foto waar je lacht, waar je een hobby uitvoert of waar je aan het reizen bent. Een foto met onzekere of slechte lichaamstaal is uit de boze. Kom zelfverzekerd en gelukkig over. Op die manier ontvang je in geen tijd enkele leuke berichtjes! 

Kies voor de meest aantrekkelijke foto’s 

Nu we weten welk soort foto’s we best uitkiezen, kijken we even naar hoe jij de meest aantrekkelijke foto’s van jezelf selecteert. 

Een aantrekkelijke foto heeft niets te maken met hoe mooi jij erop staat, maar heeft alles te maken met wat jij uitstraalt. Je wil zelfverzekerd, positief en interessant overkomen. Kies dan ook voor foto’s die dit uitstralen. Zo doen reisfoto’s het erg goed op datingwebsites en krijgen foto’s waarin de persoon lacht heel wat meer aandacht dan foto’s waarin je niet lacht. 

Denk even na wat jij wil tonen met het plaatsen van een bepaalde foto. Wees jezelf en laat je innerlijk en je persoonlijkheid uitschijnen door het gebruik van deze foto’s. 

Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden