4 Ultieme dating tips voorvrouwen

4 Ultieme dating tips voorvrouwen

16 april 2019

datingtips vrouwenHet online datinglandschap ziet er heel wat anders out voor vrouwen dan voor mannen. Niet alleen krijgen vrouwen honderden berichtjes toegestuurd, er wordt van hen ook een pak meer verwacht. Ze moeten zich opmaken, goed kleden, eruitzien als een dame en de man zijn ego strelen om een goede indruk te maken. 

Wij hebben alvast 4 tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen je date tot een goed einde te brengen. 

Kleed je op en maak je mooi 

Een eerste indruk is erg belangrijk in het leven. Daarom is het dan ook belangrijk dat je je wat opkleedt en eventueel opmaakt. Wanneer je een eerste keer op dat gaat moet de eerste indruk een goede zijn.

Doe een mooi kleedje aan en doe eventueel wat make up op. Op die manier kan je hem verassen met hoe goed jij eruitziet en krijg je ook een pak meer zelfvertrouwen. 

Toon interesse in je date 

Zowel voor de man als de vrouw is het erg belangrijk dat je interesse toont in je date. Op die manier zijn de gesprekken een pak boeiender en laat je ook een betere indruk na. 

Een date is als het ware een dialoog. Maak er dan ook geen monoloog van. Praat niet de hele tijd over jezelf maar stel hem ook gerichte vragen. Je bent waarschijnlijk al enkele dagen met hem aan het praten geweest op de datingwebsite, gebruik dan ook die informatie om een gesprek gaande te houden. 

Biedt aan om op z’n minst de rekening te delen

We leven in een moderne wereld waar de rol tussen man en vrouw meer en meer gelijk is. Dit wil echter ook zeggen dat het meer en meer gebruikelijk is dat de vrouw op z’n minst aanbiedt om de rekening te delen. Een goede date gaat hier niet op in, maar af en toe wordt de rekening dan toch gedeeld. Indien hij de hele rekening betaalt en de date gaat goed, biedt dan aan om een rondje te trakteren in een dichtbijgelegen leuke bar. 

Wees eerlijk na de date

Na je date ben je best eerlijk en oprecht. Indien je hem maar niets vindt zeg je dat ook best en wanneer je een leuke tijd had evenzeer. Wacht niet tot hij een eerste berichtje stuurt maar neem zelf het initiatief. 

Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden