Badoo is een groot sociaal ontmoetingsnetwerk dat je in contact laat komen met mensen in de buurt en over de hele wereld. Deze site kan omschreven worden als een professionele, overzichtelijke en duidelijke website waar singles heel gemakkelijk in contact kunnen komen met andere mensen met dezelfde interesses. Verder is Badoo geen officiele datingsite, maar het wordt wel daarvoor gebruikt. Het is een site waar je terecht bent voor vriendschappen, dates, serieuze relaties of een eenmalige date zonder verder verwachtingen.


Badoo aanmelden


Indien je in contact wilt komen met leden van Badoo, dien je eerst een account aan te maken. Dit kan je makkelijk doen door in te loggen via Facebook, Twitter of MSN. Je kunt namelijk ook het inschrijvingsformulier invullen als je geen koppeling wilt met andere socioale media. De gegevens die je moet innvullen zijn: je voornaam, geboortedatum, woonplaats, geslacht en waar je naar op zoek bent. Vervolgens zul je akkoord moeten gaan met de algemene voorwaarden, zodat jouw account gecreeerd kan worden. Na dit gedaan te hebben zul je per e-mail een bevetsiging ontvangen. Indien je dit accepteerd kun je gemakkelijk het account verder invullen en direct van start gaan met online daten.  Voor een groter kans op het vinden van een date moet je foto’s uploaden en meer informatie en voorkeuren toevoegen aan je account.


Badoo mogelijkheden


Op Badoo ben je terecht voor een tal van leuke functies die je als lid kunt gebruiken. Als nieuwe lid van de site maak je automatisch gebruik van de gratis functionaliteiten. De functies de je kan gebruiken zijn: beperkt berichten sturen, gebruik maken van het kennismakingsspel, leden bij jou in de buurt bekijken, je matches zien, je favorieten bekijken en zien wie jou als favoriet heeft, medailes verdienen en op je profiel plaatsen, profielen en foto’s bekijken van andere leden, gebruik maken van de gratis app van Badoo en je profiel en instellingen op elk moment wijzigen. Naast de gratis functies kun je bij het kopen van credits gebruik maken van enkele aanvullende functies die de site te bieden heeft. De functies waarvan je gebruik kan maken zijn: je profiel bovenaan de zoekresultaat plaatsen, vaker verschijnen op het kennismakingsspel, virtuele cadeaus sturen, je chatlimiet verhogen, het profiel voorrang geven bij leden in jouw regio en de chatgesprekken opleuken met stickers.


Badoo kosten


Bij Badoo heb je de mogelijkheid om kosteloos een account aan te maken, waarbij je ook kosteloos gebruik kunt maken van een tal van gratis mogelijkheden. Ook bestaat er een mogelijkheid om een VIP-lidmaatschap aan te schaffen. Hiermee kun je gebruik maken van de extra opties om je profiel onder de aandacht te brengen. De kosten die hieraan verbonden zijn:

·         100 credits      = € 2,00

·         550 credits      = € 9,99 (€ 1,82 per 100)

·         1250 credits    = € 19,99 (€ 1,60 per 100)

·         2750 credits    = € 39,99 (€ 1,45 per 100)

Naast de credits kun je ook betalen voor Superkrachten aan Badoo. De Superkrachten van Badoo kosten:

·         1 week            = € 2,99

·         1 maand          = € 8,99 = € 2,10 per week

·         3 maanden      = € 20,99 = € 1,63 per week

·         6 maanden      = € 31,99 = € 1,24 per week

·         12 maanden    = € 49,99 = € 0,96 per week

De betalingen kunnen geschieden via creditcard, PayPal of iDeal.

 


Artikelen over Badoo

Daten kan ook gratis

Daten kan ook gratis

Wanneer je van plan bent om online een date te vinden, is een van de eerste dingen waar je rekening mee moet houden of je een betaalde datingsite wil gebruiken, of een gratis website. Het grootste verschil is natuurlijk dat je bij de één een jaarlijks of maandelijks abonnement afsluit terwijl je bij de ander gewoon gebruik van de website kan maken zonder abonnement. Bestaat gratis d ... [...]

Badoo Reviews

  Badoo - Dubbelzinnig

  Ik dacht laat ik een Badoo uitproberen. De dag erna alleen maar mailtjes ontvangen van mensen die ik niet ken. Ik heb ze ook niet eens uitgenodigd! Erg dubbelzinnig dus!

  Sterke punten
  Weinig

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

Bezoek Badoo

Schrijf je eigen review