3 Date Tips voor Mannen

3 Date Tips voor Mannen

3 december 2019

datetips voor mannenAls man wordt er van je verwacht dat je zelf op zoek gaat naar een date. Zelfs als je niet weet wat je aan het doen bent, is het belangrijk om op onderzoek uit te gaan. Let wel op: als je zonder voorbereiding op onlinedatingsites gaat proberen een date te vinden, is de kans klein dat het lukt. Dit komt omdat veel mannen niet goed luisteren naar datingadvies, ze denken juist dat ze het al weten en dat is een van de grootste fouten die je kunt maken. Neem eens een kijkje naar de volgende tips, deze zullen je op weg helpen: 

Lees de bio!

Voordat je een berichtje stuurt op een datingsite, lees eerst hun profielbeschrijving. Zo voorkom je dat je dubbele vragen stuurt, aannames maakt die voorkomen hadden kunnen worden of dat je geen gerichte vragen kunt stellen. Als je dit wel doet, verbind je je makkelijker aan de ander omdat je je al hebt ingelezen. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat je ondanks de moeite geen antwoord krijgt. In dat geval kan je het beste verder gaan met zoeken. 

Plaats leuke foto’s

En met leuke foto’s bedoelen we geen selfies. Vraag juist aan een vriend of vriendin om een leuke, passende foto te maken bij wie je bent. Maak head shots, maar zorg ook dat je foto’s hebt waarop je hele lichaam te zien is. Zorg wel dat het oprechte foto’s zijn en niet nep-geposeerde met een motor die niet van jou is. Laat zien wie je bent, wat je hobby’s zijn en zorg voor goede verlichting. 

Betaal desnoods extra

Een andere goede tip is om een abonnement voor een datingsite te nemen. Deze kosten soms wel wat, maar zorgen wel dat jij meer functies tot je beschikking hebt. Deze functies zorgen er voor dat je gerichter kunt zoeken, meer dingen over jezelf kunt plaatsen en zelfs vaak ook dat je meer likes/comments kan geven. Ook laat een abonnement zien dat je serieus bent, je betaald tenslotte voor iets waarbij een date geen 100% garantie is. Zo vind je makkelijker iemand om een gesprek mee aan te knopen en wie weet is het wel gelijk een succesvolle date! Dat scheelt uiteindelijk ook meer geld dan verschillende “mislukte” dates. 

Bezoek Meetic

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden