Alleenstaande papas

Alleenstaande-papas.be is een datingsite die zich specifiek richt op vaders die er om wat voor reden dan ook allee voor staan. Vaak is het voor de alleenstaanden met kinderen moeilijk om aan een partner te komen. Hiervoor zullen er wel een aantal redenen voor zijn zoals verdriet door verlies van vorige partner, vaak weinig tijd voor partner doordat er kinderen bij zijn etc... Alleenstaande-papas zorgt dan ervoor dat deze mannen veilig en makkelijk kunnen daten. Op de site zul je vrouwen ontmoeten die in ieder geval al weten waarmee ze te maken hebben.


Alleenstaande-papas aanmelden


Op alleenstaande-papas kun je snel, makkelijk en gratis een profiel aanmaken. Door het aanmaken van een account krijg je gratis toegang tot alle profielen op de site. Alvorens je een account aanmaakt zal je eerst het inschrijvingsformulier moeten invullen. Je zal onder andere een e-mail adres, je geboortedatum, een troetelnaam en een wachtwoord moeten doorgeven. Eenmaal je dit gedaan hebt, zul je per e-mail een bevestiging ontvangen. Hierna heb je de mogelijkheid om het profiel vorm te geven en direct op zoek gaan naar een alleenstaande moeder.


Alleenstaande-papas mogelijkheden


Nieuwe leden hebben standaard een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, foto’s plaatsen, profielen bekijken, interesse tonen in leden en berichten lezen. Naast het gratis lidmaatschap heb je de mogelijkheid tot verschillende Premium-lidmaatschappen. Met een Premium-lidmaatschap kun je, naast de gratis mogelijkheden, zien wie je profiel heeft bezocht, zien wie geinteresseerd is in jou, berichten versturen, alle foto’s bekijken, zien wie een Premium lidmaatschap heeft, volledig matchprofiel, leesbevestiging van verstuurde berichten, anoniem zoeken, leden blokkeren, advertentievrij gebruik maken van de site en contractgarantie.


Alleenstaande-papas kosten


Om een profiel aan te maken op alleenstaande-papas is geheel gratis. Hierdoor krijg je alleen toegang tot de gratis mogelijkheden van de site. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft, dan zal je gebruik moeten maken van een Premium-lidmaatschap. Hiervoor zal je wel kosten moeten betalen. De kosten voor een Premium-lidmaatschap zijn:

·          1 maand         = € 29,95 per maand

·         3 maanden      = € 24,95 per maand

·         6 maanden      = € 19,95 per maand

 


Alleenstaande papas Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alleenstaande papas.

Bezoek Alleenstaande papas

Schrijf een review