Alleenstaande mamas

Alleenstaande-mamas.nl is zoals de naam al zegt een online datingsite voor alleenstaande moeders die op zoek zijn naar een relatie, date of vriendschap. Op deze datingsite kunnen de alleenstaande mamas in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek gaan naar een neiuwe partner die zelfs ook kinderen heeft. Ook is het mogelijk om met andere alleenstaande mamas contact te hebben.

Alleenstaande-mamas aanmelden

Op alleenstaande-mamas.nl kun je snel en eenvoudig een profiel aanmaken. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om je in te schrijven met je Facebookaccount zodat je geen gegevens hoeft in te vullen, maar het kan natuurlijk ook op de normale manier waardoor je jouw account niet hoeft te koppelen met die van Facebook. Enige wat je zal doen om je in te schrijven is enkele gegevens invullen waaronder een accountnaam, een e-mail adres, jouw geslacht en waarnaar je op zoek bent een man of vrouw. Daarna zal er per e-mail jouw inloggevens voor je gestuurd worden. Hiermee kun je inloggen en het profiel direct vorm geven. Na dit gedaan te hebben kun je meteen op zoek gaan naar een alleenstaande moeder of vader.
Alleenstaande-mamas mogelijkheden

Als nieuwe lid van de site krijg je alleen toegang tot de gratis mogelijkheden. Hiermee kun je gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en standaard gebruik maken van de zoekfunctie. Naast de gratis toegang kun je ook kiezen voor VIP-toegang. Met deze toegang kun je gebruik maken van de gratis mogelijkheden en andere mogelijkheden waaronder gebruik maken van de Fotozapper, matches van de FotoZapper bekijken, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken optrefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.

Alleenstaande-mamas kosten

Op alleenstaande-mamas.nl heb je de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken. Hiermee kun je dus alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft, dan zal je de VIP-toegang moeten aanschaffen. Hiervoor zal je wel enkele kosten moeten betalen. De kosten zijn voor de VIP-toegang zijn:

·         1 maand          = € 24,99 per maand

·         2 maanden      = € 19,99 per maand

·         4 maanden      = € 14,99 per maand

Als deelnemer van AlleenStaande-Mamas.nl kun je veilig betalen via Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Domiciliëring (BE) en Overboeking (NL/BE).


Alleenstaande mamas Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alleenstaande mamas.

Bezoek Alleenstaande mamas

Schrijf een review