De datingsite XMatch maakt onderdeel uit van de beste datingsites die er online zijn. XMatch richt zich vooral op seksdating en niet zo zeer op een vaste relatie. Middels deze website kun je makkelijk een seksdate bij jou in de buurt vinden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je woonplaats en hoeveel leden zijn ingeschreven uit die omgeving.

Aanmelden

Op XMatch kun je je gratis aanmelden, maar je zal dan via je emailadres of via sms berichten krijgen van de sponsors. Dit zorgt ervoor dat de inschrijving gratis blijft voor iedereen die zich wil inschrijven. De website maakt reclame met de bedoeling dat inschrijving tijdelijk gratis is. Maar dit is altijd gratis, indien je sommige functies niet gebruikt. Pas als je gebruik wilt maken van de diensten van de datingsite ga je moeten betalen. Je kunt na het aanmelden wel gratis zoeken in de andere profielen op de website om te zien of er mensen zijn die eensgezind zijn.

Mogelijkheden

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, ben je hier waarschijnlijk op de verkeerde plek. Wees je er altijd van bewust dat dit een sekssite is, dus je zal ook in die sfeer naar een avontuurtje moeten zoeken. Hier bepaal je zelf wat je allemaal vertelt en aan wie. Wees terughoudend in het verstrekken van je adres of telefoonnummer totdat iemand echt bereid is om te ontmoeten.

De website voorkomt het gebruik van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet echt bestaande personen. Als je contact zoekt met zo’n profiel worden de berichten die je ontvangt verstuurd door een moderator, die je voortdurend aan de praat houdt. Op deze website wordt daartegen een beleid uitgestippeld, die dit voorkomt. Ook is daarmee je kans op een fysieke date veel groter.

Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven, maar voor het gebruik van de website worden kosten in rekening gebracht. Je krijgt deze bedragen alleen te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd.  Maar, ben je niet eens met de kosten, dan kun je uiteraard wel je account weer verwijderen.


Xmatch Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Xmatch.

Bezoek Xmatch

Schrijf een review