Het vinden van een spannende date gaat soms moeilijk. Vooral als je op een website bent waar er veel mensen zijn die opzoek gaan naar een gewone date. Wanneer je dan ook op zoek gaat naar een spannende date dan kun je dit het beste doen bij datingsite die speciaal daarop gericht is, zoals: bij Xclub. Dit is een leuke website waarop duizenden spannende dates afgesproken zijn. Daardoor kun je makkelijk dates gaan afspreken en op spannende avonturen gaan.


Aanmelden


Aangezien het inschrijven gratis is kun je dit nu meteen doen. Het is binnen enkele minuten gedaan. Je volgt simpele stappen, waarna je bent ingeschreven. Nadat je je hebt ingeschreven zie je de leden staan. De website is makkelijk te navigeren en is ook erg duidelijk. Verder zie je in een oogopslag de nieuwe leden, de populaire leden en zij die online staan.

Alle leden hebben een score. Dit geeft aan hoe goed een lid bij je past. Toch kun je gewoon afspreken met een persoon die een lagere score heeft, aangezien je met iedereen contact kunt leggen. Onderaan de pagina zie je ook de profielen staan die je recent bezocht hebt, waardoor je daar makkelijk naar terug kan keren.


Mogelijkheden


Nadat je hebt rondgekeken, vindt je vast wel iemand met wie je contact wil gaan leggen. Dat kan makkelijk via een bericht. Als je echt indruk op een lid wilt maken dan zou je ook een cadeau kunnen sturen. Dit kan variëren van een teddybeer tot zeer spannende lingeriesetjes. Misschien wil je een vrouw wel lekker in de stemming brengen. Dan kun je een dildo versturen voor haar. Er zijn mogelijkheden genoeg, het sturen van cadeaus is wel iets duurder maar vergroot je kans op het krijgen van een reactie aanzienlijk.

Er is ook een zoekfunctie die je kunt gebruiken om leden te vinden die goed bij je passen. Je kunt je zoekoptie vergemakkelijken door leeftijd aan te geven. Er zijn originele manieren om contact te zoeken. Het beste is toch om een bericht te sturen omdat dit je meteen bovenaan de pagina plaatst. Je kunt ook een flirt sturen. Dit kan een knipoog of een kusje zijn. Maar ook iets spannender zoals een spanking. Op zo een manier ziet deze persoon meteen dat je interesse hebt en krijgen ze ook een idee over wat je van plan bent.


Kosten


Voor de verschillende flirts, spanking, lingerie of meerdere berichten, moet je betalen. De betaling gebeurd middels credits. De prijzen zien er als volgt uit:

 

100 credits voor €1,00 per bericht

200 credits voor €0,88 per bericht

500 credits voor €0,75 per bericht

Gratis - €0,-


xClub Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over xClub.

Bezoek xClub

Schrijf een review