Sekshookup is een erotische datingsite waar je mensen kunt ontmoeten voor een spannende sexdate. Je kunt je hier gratis aanmelden voor een spannend avontuur. Het makkelijke van deze site, is dat het ook een mobiele versie heeft, waardoor je erg mobiel en flexibel bent.

Sekshookup Aanmelden

Je kunt je heel makkelijk aanmelden op deze site door een simpele aanmeldingsformulier te doorlopen. Hierin geef je een gebruikersnaam op alsook je seksuele geaardheid en je voorkeuren. Vervolgens verfijn je de informatie met details zoals je leeftijd, lengte etc. Na een activering via je email, ben je ready om van start te gaan met het daten. Het is volledig anoniem en discreet en ook je gegevens worden goed bewaard.

Sekshookup Mogelijkheden

Zoals eerder al vermeld, hoef je niet te vrezen om gebruik te maken van deze site, want alles is veilig, discreet en anoniem. De site houdt er rekening mee dat niet iedereen graag openlijk lid is van een sekssite. Ook zijn er zoveel gebruikers op dat je iemand kunt tegenkomen die je misschien zou kennen. Daarom wordt de anonimiteit hoog in het vaandel gehouden.

De website is mobiel goed bereikbaar. Overal waar je bent, heb je makkelijk toegang tot je profiel, waardoor je anytime berichten kunt lezen of beantwoorden. De site is eerst gratis te gebruiken, zodat je bekend raakt met de werking van de site. Daarna kun je besluiten als je credits wil kopen.

Sekshookup Kosten

Er zijn dus wel kosten verbonden aan Sekshookup als je de toegang wenst tot alle functies. Je betaalt dan een prijs voor een hoeveelheid credits. Hoe meer credits je neemt, hoe goedkoper de prijs per credit is. De pakketten zien er als volgt uit:

-    10 Credits: €10,00
-    25 credits: €22,50
-    100 credits: €80,00


Sekshookup Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sekshookup.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review