Het is de laatste tijd een groeiende trend om mensen te leren kennen zonder echt buiten de deuren van je huis te treden. Het online daten is bijna niet meer weg te denken als hulpmiddel om een potentiele partner te leren kennen. Hetzelfde geldt ook voor pikantsexcontact, waar het al te makkelijk is om contacten te leggen en matches te vinden.

Pikantsexcontact Aanmelden

Om lid te worden van deze online gemeenschap, kost het je geen tot weinig moeite. Het is eenvoudig en binnen enkele minuten gedaan, nadat je de basisstappen hebt doorlopen om je lidmaatschap aan te maken. In die stappen geef je wat voorliggende informatie over jezelf, wat je geaardheid is en waar je naar op zoek bent. Let er wel op dat het altijd beter is om zoveel als mogelijk informatie over jezelf te geven, want dat maakt het duidelijker voor mensen wat ze van je kunnen verwachten. Nadat je al deze stappen doorlopen hebt, krijg je een bevestigingsemail, waarna jouw lidmaatschap een feit is.

Pikantsexcontact Mogelijkheden

Zelfs als je voor het eerst begint met online daten, zal je gauw doorhebben dat deze site makkelijk te gebruiken is. Het heeft tal van mogelijkheden en functionaliteiten, die het gebruik niet moeilijker maken. Je ziet er in een oogopslag wie bij jou in de buurt woont en waar die mensen naar opzoek zijn.

Er zijn nog meer functies op deze website, die allemaal ten doel hebben om het jou makkelijker te maken een partner te vinden.  Zo kun je behalve de standaard berichten en openingszinnen, ook flirts, likes en een directe chat functie gebruiken. Stuur jij een like naar iemand waar je oog op is gevallen en krijg je een like terug dan zijn jullie een match. Na het eerste contact zijn jullie met elkaar verbonden en kan je meteen verder met kennismaking.

Via de zoekfunctie kun je uitkijken naar mensen in jouw omgeving. Niets gevonden? Dan kun je simpelweg in andere buurten op zoek. Ook is er een nieuwsoverzicht waar je kunt zien of je nieuwe berichten, flirts of likes hebt, en wie allemaal naar jouw profiel hebben gekeken.Een match vinden is dus heel eenvoudig. Bovendien is de keuze groot op pikantsexcontact, want elke dag komen vele nieuwe leden bij.

Pikantsexcontact Kosten

De website heeft gratis functies, maar als je volledig zonder enige beperking gebruik wil maken van de site, moet je credits kopen. Die hebben verschillende prijzen, afhankelijk van de hoeveelheid credits die je in 1 keer wenst te kopen.

-    10 credits voor 12 Euro.
-    25 credits voor 28.75 Euro
-    50 credits voor 55.00 Euro
-    100 credits voor 105.00 Euro
-    300 Credits: 300.00 Euro.


Pikantsexcontact Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Pikantsexcontact.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review