Meetic.be is dé meest succesvolste datingsite van België; als het gaat om online dating. Veel singles uit België hebben zich ingeschreven en vonden een leuke date, vriendschap of langdurige relatie. Datingsite Meetic heeft voor jou als single een hoop mogelijkheden om in contact te komen met andere singles. De succesvolle datingsite is constant bezig om haar diensten te verbeteren zodat online daten nog leuker wordt.

Seniorengeluk gratis datingsite review

Seniorengeluk.be is dé datingsite voor senioren die op zoek zijn naar een date, vriendschap of serieuze relatie. Veel senioren in België vonden een serieuze partner via Seniorengeluk.be. Mensen in België worden gemiddeld gezien steeds ouder. Momenteel is bijna één derde van bevolking 50 jaar of ouder. Dit zal met de tijd alleen maar toenemen. Automatisch geldt dit dan ook voor de toenemende vrijgezelle senioren in België. Steeds meer 50-plussers daten via het internet en Seniorengeluk.be helpt deze mensen om een geschikte partner te vinden.

Via Seniorengeluk.be kun je als single heel eenvoudig contact leggen met andere 50-plussers. Seniorengeluk.be biedt je namelijk de mogelijkheid om met singles te chatten als e-mailen. Het fijne van deze datingsite is, dat je anoniem kunt daten. Veel singles willen anoniem blijven en zelf in eigen tempo bepalen, wanneer ze toe zijn aan een afspraakje. Het kan allemaal met datingsite Seniorengeluk.be. Dat de formule van de datingsite werkt, blijkt uit het aantal mensen dat zich per dag inschrijft. Gemiddeld schrijven zich 60 nieuwe mensen zich in. Een ding is zeker: ze zijn allen op zoek naar een serieuze partner. Verschillende succesverhalen ondersteunen het toenemende succes van Seniorengeluk.be.

Seniorengeluk is momenteel dé grootste datingsite voor senioren. De datingsite is in het bijzonder gemaakt voor 50-plussers. Verder kun je gratis profielfoto’s plaatsen, zijn standaardberichten versturen naar andere 50-plussers gratis, heb je gratis toegang tot alle profielen, kun je altijd veilig en anoniem daten en vind je 1.3 miljoen singles waarmee je kunt daten. Wil je vandaag nog een vrijgezelle 50-plusser ontmoeten? Schrijf je nu dan gratis in op datingsite Seniorengeluk.

Seniorengeluk aanmelden

De inschrijving op de website gaat erg makkelijk. Om te behoren tot de groep, moet je uiteraard ouder dan 50 jaar zijn. Daarna volg je een simpele stappen-formulier, om lid te kunnen worden. Hierna zie je meteen welke leuke leden er allemaal aanwezig zijn. Ook zie je de nieuwe- en oudere leden van de site. De aanmelding is uiteraard gratis. Je mag daarna wel een betaalde lidmaatschap aanvragen.

Seniorengeluk mogelijkheden

Op Seniorengeluk heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt met andere singles chatten/e-mailen. Ben je nog niet helemaal ready om je identiteit prijs te geven? Dan kun je anoniem daten om te zien hoe het loopt.

Op deze site schrijven zich dagelijks nieuwe leden in. Je hebt dus een groot aantal mensen waaruit je kunt kiezen. Seniorengeluk is uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor senioren. Er zijn inmiddels vrijwel 1.3 miljoen senioren waaruit je een keuze kunt maken.

Op je profiel kun je profielfoto’s plaatsen, zodat mensen geïnteresseerd raken in jou. Er zijn ook voor afgeschreven berichten, die je kunt versturen naar andere 50-plussers en heb je toegang tot alle profielen. Wil je vandaag nog een leuke senior ontmoeten? Schrijf je dan gauw in!

Seniorengeluk Kosten

Op Seniorengeluk heb je niet alleen de gratis versie, maar ook betaalde opties. Om gebruik te maken van alle functionaliteiten van de site, is het verstandig om 1 van de pakketten uit te kiezen voor credits. Deze pakketten hebben wel een kleine vergoeding aan verbonden. Die zien er zo uit:

    1 maand VIP € 24,99 /mnd
    2 maanden VIP € 19,99 /mnd
    4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Een abonnement kan worden aangeschaft nadat je een gratis inschrijving gedaan hebt. Als deelnemer van SeniorenGeluk kunt u veilig betalen via Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Domiciliëring (BE) en Overboeking (NL/BE).
Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde Seniorengeluk lidmaatschap af te sluiten? Lees dan de onderstaande reviews van andere singles.


Seniorengeluk Reviews

  Aanrader voor nieuwe gebruikers

  In het begin had ik altijd kritiek op mensen die zich bezighouden met datingsites. Ik geloofde niet in liefde vinden via het internet, ik vond het alleen maar tijd verspilling. Na het overlijden van mijn vrouw was ik voor een lange periode singel. Ik miste wel iemand naast me en met wie ik kon praten. Ik was dus op zoek naar een vrouw die mijn levenspartner wilde worden. Als man van 52 jaar is het in deze tijd erg moeilijk om iemand te vinden met wie je de rest van je leven wilt delen. Een dag was ik bij een vriend van me op bezoek en hij vertelde me over Seniorengeluk. Hij gaf aan dat hij iemand heeft gevonden op de site die precies bij hem past en dat hij haar meedere keren heeft ontmoet. Zo raadde hij me aan om me aan te melden op Seniorengeluk. Na er lang over nagedacht te hebben besloot ik me aan te melden. Ik zit nu al een half jaar en hem iemand gevonden met wie ik frequent op dates ga. Online daten is toch niet zo slecht als wat ik dacht.

  Eindelijk iets voor senioren

  Ik ben erg blij met de technologische ontwikkeling en dat er ook aan ons wordt gedacht. Vaak worden de ouderen vergeten en in deze maatschappij lijkt het alsof alles draait om de jongeren. Seniorengeluk is een datingsite die zich richt op mannen en vrouwen van 50 jaar of ouder. Hier heb ik gevonden wat ik al een tijdje zocht. Ik heb iemand gevonden met wie ik de rest van mijn leven wil delen. Seniorengeluk is niet alleen voor mensen die zoeken naar een serieus relatie, maar ook voor mensen die gewoon zoeken naar vriendschap, gezelschap of gewoon een leuke date. Verder wil ik ook aangeven dat Seniorengeluk helemaal niet ingewikkelt is om te gebruiken. Het is echt gemaakt voor de mensen die 50 jaar en ouder zijn. Na een korte tijd wist ik mijn weg te vinden en heb toen leuke mensen leren kennen. Seniorengeluk raad ik dus zeker wel aan.

  Prettige site!

  Seniorengeluk is voor mij een prettige datingsite geweest. Via deze site heb ik iemand gevonden met wie ik alles van me kan delen. De site is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk, je weet precies hoe je kan en moet beginnen. Wat ik ook prettig vind is dat ze direct aangeven wat de prijzen en mogelijkheden zijn. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Verder heb je een klantenservice die alle klachten snel opnemen, dus je wordt niet aan de kant geschoven als je een probleempje hebt. Naast mijn partner heb ik ook vrienden gemaakt met andere leden. Af en toe ga ik met ze om een kopje koffie te drinken. Dit is voor mij wat ontspanning en iets dat ik erg leuk vind om te doen. Seniorengeluk is een echte aanrader voor de 50-plussers die op zoek zijn naar liefde of gewoon vriendschap, want net als mij kun je ook iemand vinden die bij je past.

  Top site voor senioren

  Vaak is het voor ouderen wat moeilijker om nieuwe mensen te leren kennen, omdat ze vrezen dat het verkeerd zal aflopen. Meestal zijn ze op zoek naar iemand van dezelfde leeftijd en levenservaringen. Om deze reden is Seniorengeluk de perfecte site voor mij. Deze site richt zich op mannen en vrouwen die 50 jaar of ouder zijn en die zoeken naar nieuwe liefde of vriendschap. Als je het aan mij vraagt is deze datingsite de beste site voor 50-plussers. Hier ben je terecht voor de beste partnervoorstellen en dates. Ook is de site erg gebruiksvriendelijk en je kunt er mee onderweg. Verder kun je op Seniorengeluk.nl mensen vinden met dezelfde problemen die ze in het leven hebben gehad. Gesprekken zullen dus stukken makkelijker gaan vooral als je hetzelfde hebt meegemaakt. Daarnaast is het maken van een profiel geheel gratis en je kunt met dit account voor zo lang je wilt gebruik maken van de site. Echter heb je de mogelijkheid niet om gebruik te maken van bepaalde functies. Hiervoor heb je een betaald lidmaatschap nodig. Als laatst wil ik aangeven dat Seniorengeluk.nl een echte aanrader is en het is je geld wel waard.

  Constante en snelle contact

  Via seniorengeluk.nl heb ik een leuke man leren kennen. In het begin wilde ik echt niet met online daten beginnen tot een vriendin me over de site vertelde. Ik werd nieuwsgierig naar de site en heb besloten om me in te schrijven. Na ongeveer 2 maanden heb ik iemand leren kennen en we waren constant in contact met elkaar. Daarna hebben we besloten op een date te gaan. Deze date heeft gemaakt dat we elkaar beter begrijpen en elkaar nog meer leuk zijn gaan vinden. Online daten was dus voor mij een perfecte manier om weer te beginnen met daten. Seniorengeluk.nl is de beste site voor mensen die 50 jaar en ouder zijn en die op zoek zijn naar nieuwe liefde of vriendschap. Ik ben mijn vriendin dankbaar, want als het niet aan haar lag zou ik nooit weten over Seniorengeluk. Ook bedank ik Seniorengeluk, want zonder hun geweldige matching-systeem zou ik deze leuke heer nooit tegenkomen.

  Heel makkelijk te gebruiken

  Voor mij is Seniorengeluk.nl de beste datingsite voor mensen van 50 jaar en ouder en die ik zelf heb meegemaakt. De site is erg makkelijk om te gebruiken, je weet meteen hoe je begint en waar je aan toe bent. Tegenwoordig is online daten niet alleen voor de jongeren, maar voor alle leeftijden. Zo zie ik dat steeds meer senioren, weduwes en weduwnaars ervoor kiezen om online een nieuwe partner te zoeken. Verder vind je op de site handige tips om een leuke date te vinden en het is dus verstandig om deze goed door te nemen. Daarnaast is Seniorengeluk ook eerlijk over haar prijzen en mogelijkheden, wat ik erg leuk van ze vind. Ik kan zeggen dat ik een goede ervaring heb met de site en ook vind ik het team van de klantenservice top.

  Prettige datingsite

  Mijn ervaring op deze datingsite is uitstekend. Ik heb er leuk contact gevonden.

  Sterke punten
  Gemakkelijk om mee te werken.

Bezoek Seniorengeluk

Schrijf een review