C-dating.be ook wel bekend als C-Date is een datingsite voor erotische contacten zonder verplichtingen. Diverse singles uit België, die op zoek waren naar een open relatie, een avontuur, of erotisch contact, hebben zich aangemeld op c-date.be. De inmiddels populaire datingsite staat bekend om casual dating. 

Wat is c-dating voor een site?

Casual dating geeft gelijkgestemde mensen de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en dat op een discrete manier. De vele taboes uit het verleden zijn passé!  Het is erg populair om je eigen fantasieën te vervullen en dat met personen die er net zo over denken als jij.

C-date werkt heel eenvoudig  

Bij de registratie hoeven er slechts enkele persoonlijke gegevens worden ingevuld. Hierna zal c-date op basis van de ingevoerde gegevens, de beste match voor je kiezen. Het werkt echt!

Uit het onderzoek van c-date blijkt dat 80% van de leden onafhankelijk is of leiding geeft. Op c-date kun je zelf bepalen met wie je in contact wilt komen en met wie je je persoonlijke gegevens deelt. Je kunt dus geheel anoniem met andere singles in contact komen.Het inschrijven duurt enkele minuten en is  volledig gratis. Schrijf je vandaag nog gratis in op c-date.be.

c-date kosten en mogelijkheden


C-date / C-Dating Reviews

 • Pas op oplichtingssite verkeerde betalingen automatisch vervolgbetalingen te hoog bedrag ingehouden etc. En natuurlijk nepprofielen. Moeilijk op te zeggen na lidmaatschap. Niet doen google maar.

  Sterke punten
  Ziet er leuk uit maar dat is een tijger ook op afstand.

  Zwakke punten
  Je komt er zowat niet vanaf en proberen je nog eens te intimideren ook met incasso's .

  Door Marcel op 13 januari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek C-date / C-Dating

Schrijf je eigen review