Vijf Traditionele Dating Tips voor Mannen

Vijf Traditionele Dating Tips voor Mannen

30 januari 2020

datingtips voor mannenDe wereld van het daten groeit steeds meer en er komen dagelijks nieuwe ontwikkelingen bij. Toch is het soms ook nog fijn om vast te houden aan oude tradities, en hier is helemaal niks mis mee! Vooral jongeren bevinden zich tegenwoordig in steeds nieuwere situaties. Dit komt mede door de opkomst van wiet, feestjes en het verminderde taboe op veel seks hebben. Je zou kunnen zeggen “jongeren zijn nou eenmaal zo”, maar toch zoeken sommige vrouwen liever de galante man op voor de goede oude date-sfeer. Of je nu een tiener of een senior bent, aan deze vijf traditionele tips heb je vast wat!

Wees jezelf

Hoewel het heel vanzelfsprekend lijkt dat je jezelf bent tijdens een date, zijn er genoeg mannen die dit soms nog wel vergeten. We snappen het, je wil indruk maken en interessant lijken, maar hier is iets nieuws: je bent al interessant genoeg! Geen enkele vrouw wil verliefd worden op een man om daarna zijn hele persoonlijkheid opnieuw te moeten ontdekken. Wees daarom gewoon jezelf, daar kom je het beste mee uit. 

Wees een echte heer

Vrouwen houden van zelfstandigheid. Het is niet voor niets dat er steeds meer mannen voor het kind zorgen thuis terwijl de vrouw gaat werken. Dit is een goede ontwikkeling! Toch is er ook niks mis met een goede verwennerij van kleine, bedachtzame dingen die je kunt doen. Houd daarom de deur voor haar open wanneer jullie ergens naar binnen gaan, en schuif de stoel voor haar naar achteren voordat zij gaat zitten. Het zijn kleine dingen, maar ze kunnen veel betekenen. 

Toon medeleven en begrip

Wanneer een vrouw zich slecht voelt, is het heel fijn als haar partner haar medeleven en steun toont. Laat daarom blijken dat je er voor haar bent en dat je om haar geeft. Ook wanneer ze zich groot probeert te houden door aan te geven dat er niets is, is het fijn om te weten dat zij nog steeds gesteund wordt. Probeer niks aan haar gedrag of persoonlijkheid te veranderen, maar steun haar en accepteer haar zoals ze is. 

Wees geduldig

Misschien kan je niet wachten om na jullie eerste date samen het bed in te duiken, maar als zij daar geen behoefte aan heeft moet je zeker niet gaan dwingen. Een nee is een nee en drammen kan een mooie date of relatie al snel breken. Geef je partner de tijd en heb geduld. Dat zullen ze waarderen. 

Pas op je clichés

Aan het einde van de date wil je natuurlijk iets leuks, iets liefs of iets zoetsappigs zeggen. Toch komen zinnen als “ik heb een leuke avond gehad” zo vaak voor dat ze een beetje saai worden. Het zijn standaardzinnen en het is lastig om eruit te halen of je haar nou wel of niet leuk vindt. 

In plaats van deze standaardzinnen, bedank haar voor de leuke avond en vertel iets wat je speciaal vond. Dat zal ze zeker waarderen. 

Is ze nou niet de ware voor je? Wees dan niet gelijk heel droog, maar wees eerlijk. Bedank haar voor haar tijd en de ontmoeting, maar dat je geen romantische klik hebt gevonden. Zo bespaar je elkaar de moeite en sluit je het nog steeds mooi af. 

Iedereen mag daten op de manier die zij het fijnst vinden, maar als man heb je toch altijd de onderliggende verplichting om de kleine dingen te doen om een vrouw te plezieren. Het toont respect en dat je haar aanwezigheid waardeert. Dat wil toch iedereen?


Bezoek Meetic

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden