5 Datingtips voor Vrouwen: Wat Wil de Man?

6 maart 2020

datingtips vrouwenAls vrouw heb je al snel bepaalde gevoelens en gedachten over wat een man van je verwacht binnen een date en relatie. Veelvoorkomende gedachten zijn “mannen willen altijd seks”, of “hij gaat niet in op mijn hints, dus hij vindt me niet leuk.” Dit hoeft echter helemaal niet waar te zijn.

Natuurlijk zijn er verschillende soorten mannen waarvan ieder wel een andere instelling heeft, maar de meeste mannen denken heel anders over hoe een date hoort te verlopen, of hoe hij over de vrouw denken. Sommige mannen lijken eerst heel geïnteresseerd waarna ze opeens hun interesse lijken te verliezen. Deze mannen zou nou eenmaal geen dating materiaal. Gelukkig zijn er nog miljoenen anderen die dat wel zijn. Hier zijn een aantal tips om succesvol een date door te komen:

Doe je eigen ding

Het is heel logisch dat je graag dingen samen wil doen, en hier is ook helemaal niks mis mee. Toch zijn er genoeg vrouwen die hun partner het centrale punt van hun leven maken. Je verliest hierdoor je identiteit, en dat geeft een man de reden om interesse te verliezen. Je hebt namelijk geen eigen mening of bezigheden meer. Wees gewoon lekker zelfverzekerd en onafhankelijk, en zet jezelf op nummer één. 

Les geen druk op hem

Er zijn mannen die zich niet graag gelijk vastleggen, zij hebben wat meer tijd nodig. Blijf hem dus niet vragen om zich aan je te binden, maar laat hem even nadenken in alle rust tot hij een besluit heeft genomen. Let echter wel op dat sommige mannen deze tactiek gebruiken om meerdere vrouwen bij zich te houden, dus houdt wel in de gaten hoe vaak en hoe lang hij roept dat hij meer tijd nodig heeft voordat je hem een ultimatum geeft. 

Laat hem gewoon even wachten

Hoewel bijna alle mannen het geen probleem vinden om na een date voor een “drankje” thuis nog binnengevraagd worden, wordt dat zeker niet van je verwacht. Door hem wat langer te laten wachten terwijl je wel flirterige berichtjes blijft sturen, bouw je de spanning op. Hierdoor zal hij des te meer uitkijken naar jullie volgende date.

Speel geen ‘hard to get’

Natuurlijk moet je ook weer niet te lastig zijn om een relatie mee te krijgen. Je mag je man lekker uitdagen en afwijzen voor seks wanneer je hier nog geen zin in hebt, maar laat hem niet constant hopend achter je aan lopen zonder dat je van plan bent hem wat te geven. Laat wat emoties doorschijnen en accepteer een compliment met een glimlach en een knipoog, dat geeft hem ook wat meer vertrouwen in zijn kunnen.

Wees niet altijd de eerste om contact op te nemen

Appen en bellen is natuurlijk hartstikke gezellig, maar als jij constant degene bent die de communicatie begint, is het het dan wel waard? Laat je date je ook zo nu en dan bellen of appen. Doe je dat niet, dan heeft hij al snel het gevoel dat jij alle taken wel op je neemt. En zeker in een langdurige relatie kan dit voor veel problemen zorgen. 

Belt hij jou echter niet wanneer je blijft wachten? Dan is hij het niet waard en kan je hem lekker laten gaan.

Vrouwen vinden mannen vaak maar simpele wezens, omdat je ze toch al snel kunt verleiden. Toch gaat er achter hun imago veel anders schuil. Er zijn genoeg mannen die alleen seks willen, maar ook meer dan genoeg mannen die echt voor de relatie gaan en er alles aan willen doen om je tevreden te houden. Als je serieus bent over een relatie, ga dan op zoek naar zo’n man en je zal er flink van profiteren! Met behulp van de bovengenoemde tips vind jij gegarandeerd je ideale partner.


Bezoek Meetic

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden